Besturing & Regelaars

OSF POOLMASTER 400-ES
1-2 werkdagen
De OSF filterpompbesturing is een eenvoudige zwembadsturing met de volgende Specificaties :• 3 fase 400 Volt filterpompsturing maximaal 8 Ampère.• Instelbare elektronische temperatuurregeling.• Aansluiting voor doseerapparatuur.• Analoge filtertijdklok.• Elektronische motorstroombeveiliging tot 8 Ampère.• Inclusief sensor voor watertemperatuur.• Indicatie voor filterpomp/verwarming in werking.
Voor 1- of 3-fase netaansluiting. Met analoge timer, stap-losse, elektronische motorbeveiliging van 0-8 A, storingsweergave en ontgrendelen. Indicatielampjes voor filter- en verwarmingsbedrijf. Tempertuursensor Ø 10 mm met 1,5 m kabel.
OSF EUROTRONIK-10
Bel voor levertijden
De elektronische terugspoelbesturing EUROTRONIK-10 maakt het mogelijk om een bestaandefilterbesturing uit te breiden (bijv. filterbesturingen van de PC- of de PCP-reeks)tot een automatischefilter- en terugspoelbesturing.Word geleverd zonder 6-weg kraan.
Pool-Master-230-digital
Levertijd 2 tot 4 werkdagen
Omschrijving
OSF Poolmaster 230 Digitale Besturing voor Zwembaden
OSF POOL MASTER 230 DIGITAAL
 
Besturingspaneel met :
 
• Kast met transparant deksel.
• Werkingsschema van het zwembad
• LCD scherm
• Schakelaar voor hand- of automatische bediening
• Aansluiting verwarming, temperatuursonde (geleverd). Huls rvs wordt niet meegeleverd.
• Maximaal pompvermogen : 1,5 pk of 1,1 kW.
• Aansluiting uitsluitend 230 V éénfazig.
• Thermische beveiliging motor 0 - 8A
Filterregeling POOL-Control-40 OSF NET
3 tot 5 werkdagen
Deze filterbesturing met interne waterniveau-regeling kan worden gebruikt voor zwembaden met overloopgoot of skimmerbaden. Het is geschikt voor het regelen van filterpompen met snelheidsregelaar (Speck en Pentair) en voor niet-gereguleerde 230V- en 400V-pompen. In de ECO-modus is een verlaging van het waterniveau mogelijk met behulp van de onderste aftapkraan. Bij de levering is de temperatuursensor met 1,5 m kabel inbegrepen.inclusief internet verbinding
Levertijd 2 tot 4 werkdagen
Filterregeling POOL-Control-40 OSF
Levertijd 2 tot 4 werkdagen
Deze filterbesturing met interne waterniveau-regeling kan worden gebruikt voor zwembaden met overloopgoot of skimmerbaden. Het is geschikt voor het regelen van filterpompen met snelheidsregelaar (Speck en Pentair) en voor niet-gereguleerde 230V- en 400V-pompen. In de ECO-modus is een verlaging van het waterniveau mogelijk met behulp van de onderste aftapkraan. Bij de levering is de temperatuursensor met 1,5 m kabel inbegrepen.
Zwembad filtersturing OSF PC-230-smart
Levertijd 2 tot 4 werkdagen

Met internetverbinding
Nieuwe zwembadbesturing met touch-monitor en internetverbinding voor een 230V / 50Hz-filterpomp.Deze besturing is het moderne alternatief voor de beproefde PC-230-ES. Het is net zo gemakkelijk te gebruiken en beslaat hetzelfde functionele gebied. In tegenstelling tot de PC-230-ES heeft deze besturing geen analoge tijdschakelaar, maar een gangreserve van meerdere dagen.
BADU LOGIC 2 - SOLARSTURING
Levertijd 2 tot 3 weken
"BADU® Logic 2"Extra filterpompregeling en looptijdoptimalisatie inclusief twee temperatuursensoren.
ToepassingsgebiedDe nieuwe zwembadcontrollers regelen zowel de filtertijden als de verwarming en zonneverwarming van het zwembadwater volautomatisch terwijl u ontspant en geniet van een ideale watertemperatuur.
Aqua Easy Pool Control 4 zwembadbesturing
levering 2 tot 3 werkdagen
Deze zwembadcontroller voor filterpomp, (zonne)verwarming en niveauregeling is uitermate geschikt om een inverterpomp of pomp met variabele snelheid aan te sturen. Past ideaal in het Daisy®-concept.Pool Control 4 optimaliseert de energie-efficiëntie dankzij de programmeerbare filtratiesnelheid. De module maakt doordacht gebruik van de timer en extra schakelopties.Dit besturingssysteem communiceert vlot, niet alleen met Besgo terugspoelkleppen, maar ook met de regeling van de buffertank, zonneverwarmingsinstallatie e.d. Aqua Easy Next besturingsmodules hebben aanvullende potentiaalvrije contacten.
Filter-, Verwarming, en Solarbesturing - Poolconsulting premium PREMIUM
Voor 14 uur besteld volgende werkdag geleverd.
Digitale filterregeling voor filterpompen met drie individueel programmeerbaar bereikvan vermogen. Met digitale timer, geïntegreerde verwarmingsregeling (inclusiefwatersensor) voor warmwater-warmtewisselaar en temperatuurverschilregeling voor hetregelen van zonnesystemen door middel van een stuurventiel 24 V AC of een afzonderlijke Solarpomp 230V (regelklepen pomp optioneel verkrijgbaar).
Zwembad Filterregeling OSF F-220
Levertijd 2 tot 4 werkdagen
Compacte filterbesturing in een lichtgrijze kunststof behuizing. Analoge tijdschakelaar, aan / uit-schakelaar en handmatige / automatische schakelaar - zeer eenvoudig te gebruiken. Afmetingen behuizing: 165 x 100 x 80 mm. Voor 230 V filterpompen. Analoge schakelklok. Handmatige en automatische bediening. Aan / uit schakelaar.