Over ons

Het verhaal achter RokeTotaal

Dit familie bedrijf is in 2010 begonnen als kleinschalige handelsonderneming dat producten verkocht aan lokale klanten. Na succesvolle contacten gewerfd te hebben met mensen die interesse hadden in zwembadproducten, groeide de vraag naar deze producten ook exponentieel. Dit leidde tot een uitbreiding van de verkoop aan lokale klanten naar een webshop die klanten uit heel Nederland kon voorzien van ons assortiment. Dit liep ontzettend goed en kregen we steeds meer vragen of wij ook producten voor spa’s hadden. Zo is de webshop “Spa-Totaal” ontstaan en hebben wij daar sinds 2016 vele producten verkocht.

Door alle uitbreidingen en het vergroten van ons assortiment kon het bedrijf niet langer vanuit huis gedaan worden en kregen wij onze eerste vestiging in Wapenveld. Hier is veel meer opslagruimte en kunnen mensen makkelijk even een kijkje nemen in onze winkel. Vanaf 2022 werden de twee webshop samengevoegd tot één webshop, nameljk RokeTotaal. Hier worden zowel zwembad producten, als spa producten verkocht en hebben wij nu ook de mogelijkheid mensen van materialen en benodigdgeden te voorzien voor de tuin, vijver of andere installaties.

Onze Missie

Bij ons familiebedrijf staan passie en vertrouwen centraal. Wij zetten er alles op om onze klanten te behandelen zoals wij zelf behandeld willen worden.

beenhere

Kwaliteit

Wij zijn trots op het feit dat wij een groot assortiment aanbieden met alleen de hoogste kwaliteit producten waar wij achter staan. Dit verzekerd klanttevredenheid en lange levensduur van producten.

favorite

Passie

Dit bedrijf groeit door de passie die wij erin stoppen. Elke dag staan wij klaar voor onze klanten, gemotiveerd om de beste service te verlenen.

search

Transparantie

Wij streven ernaar om de klant altijd meteen op de hoogte te houden van alle informatie omtrent bestellingen of adviezen. Transparantie is daarin het sleutelwoord, zo maken wij dat u alle zekerheid heeft.

school

Talent

Meer dan 10 jaar ervaring in het vak met uitgebreide kennis over intallaties en onderdelen.

groups

Teamwork

Een klein en hecht team die uiterst gedreven zijn om klanten van de beste service te voorzien.

public

Impact

Onze doel is voornamelijk om een imact te hebben op de spa en/of zwembad beleving van de klanten. Zodat elke keer wanneer u gebruik maakt van uw spa of zwembad het elke keer perfect is.