Winkel

Winkel

RokeTotaal Wapenveld
W.H. van de Pollstraat 8
8191 DA Wapenveld
Gelderland, Nederland

Openingstijden

Ma-Vr: 13:00 - 16:00
Za: Op afspraak
Zo: Gesloten

Interesse in een spa of zwembad?

Onze Winkel

Wilt u liever uw producten ophalen of een kijkje nemen in onze showroom? Dan kunt u bij ons terecht. In onze winkel hebben we een breed scala aan producten waarover wij u kunnen vertellen. Daarnaast heeft u ook de mogelijkheid om deze producten fysiek te bekijken en vast te houden.

Wanneer u interesse heeft in een spa, kunt u hier ook terecht. Momenteel hebben wij een spa model in onze showroom waarbij u een idee kan krijgen van wat er mogelijk is.

Locatie

Onze winkel is gevestigd in het hart van Wapenveld. Midden op het dorp, vlak naast de Albert Heijn. Let op! Wanneer u ons adres ingeeft op een navigatiesysteem, kan het zijn dat deze u naar de brandweerkazerne toe leidt. U moet deze straat doorrijden tot de parkeerplaats, deze kijkt uit op de achterkant van onze winkel. Wij zitten op de hoek van het gebouw, naast de betaalautomaat.

Advies Op Maat

U kunt ook een afspraak maken door een email te sturen naar onze klantenservice voor een gesprek op locatie. Deze gesprekken worden gevoerd met personeel van Totaal BV. Zij zijn verantwoordelijk voor de verkoop van spa’s en de bouw van zwembaden. Hierbij kunt u veel informatie inwinnen over spa’s en alle mogelijkheden met betrekking tot de bouw van zwembaden. Naar aanleiding van dit gesprek kunnen wij u voorzien van op maat gemaakte advies, zodat alles precies aan uw wensen voldoet. Raadpleeg voor meer details omtrent zwembadbouw de website van zwembad-totaal.eu.