Mijn Account

Hoe maak ik een account aan?

Het is heel eenvoudig om een account aan te maken. Klik op het icoon van een persoon aan de rechterbovenzijde van de website en selecteer ‘Geen account? Maak er één aan’. Hier kunt u al uw persoonlijke gegevens invoeren. Wanneer u op ‘opslaan’ klikt, wordt uw account geregistreerd.

Hoe log ik in op mijn account?

Klik op het icoon van een persoon aan de rechterbovenzijde van de website. Voer hier het e-mail adres en wachtwoord in van uw account. Mocht u uw wachtwoord zijn vergeten, klik dan op ‘Uw wachtwoord vergeten?’ en volg de instructies.

Wanneer u een nieuw wachtwoord aanmaakt is het belangrijk om voor een veilig wachtwoord te kiezen. Denk hierbij aan:

  • Combinatie van letters, cijfers en symbolen

  • Maak het wachtwoord lang

  • Gebruik geen bestaande zinnen of woorden

  • Vermijd het gebruik van uw geboortedatum of naam

Hoe verander ik mijn gegevens?

Uw persoonlijke gegevens zoals uw naam, e-mail, wachtwoord en geboortedatum kunt u wijzigen in uw account onder ‘Informatie’. Nadat u de wijzigingen heeft gemaakt, hoeft u alleen nog op opslaan te klikken. 

Wanneer u uw adres(sen) wilt wijzigen, moet u in uw account op het kopje ‘Adressen’ klikken. Hier kunt u gegevens van het adres veranderen.

Help, ik ben mijn wachtwoord vergeten

Wanneer u uw wachtwoord bent vergeten, kunt u eenvoudig een nieuwe aanmaken. Klik bij het inloggen op ‘Uw wachtwoord vergeten?’ en volg de instructies. Wij sturen u een link via e-mail waar u uw wachtwoord kunt resetten, zodat u snel weer op uw account kunt inloggen.