JA50 LX circulatiepomp voor spa
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

JA50 LX circulatiepomp voor spa

LX JA50 Circulation Pump 0,50hp   

€ 102,95 Inclusief belasting € 85,08 (excl. BTW)
Inclusief belasting
check voor 14.00 besteld, morgen geleverd

  • ✔️ Fysieke winkel in Wapenveld
  • ✔️ Voor 14:00u besteld = morgen geleverd NL
  • ✔️ Vanuit voorraad leverbaar
  • Delivery truck   Gratis verzending vanaf € 50,-  NL

Leveringsbeleid
Geleverd binnen 1-2 werkdagen in Nederland. Voor 14:00 besteld, zelfde dag verzonden.*
Ruilen & Retourneren
Niet goed? U kunt producten tot 2 weken na ontvangst naar ons terugsturen.*

Producttype: Circulatiepomp
Fabrikant:  LX JA50 
Gemeenschappelijke stroomreferentie: 1/2 HP
Vermogen: Volt: 230
Hz: 50
Motor HP laag / hoog: 0,5
natte eindwaaier HP: 0,5
ampère laag / hoge snelheid: 2,0
RPM laag / hoog: 2900
Condensator: 7 uf
Sanitair verbindingen: 1,5 inch
Elektrische verbindingen: Wordt geleverd met gewone kabel bevestigd
Dimensies: Lengte: 325 mm
Hoogte: 185 mm
Diepte: 155 mm
Vaak gebruikt met: Chinese spa's, AMC Winer Spa, Spa Serve en meer

Complete Chinese 
JA50   LX-pomp  met 0.5 HP motor met één snelheid, specifiek ontworpen voor gebruik met bubbelbaden en spa's. De JA-modellen van . Onze voorraad van de JA  LX-pomp heeft de nieuwste opgewaardeerde keramische / Viton-asafdichtingskits in het natte uiteinde, omdat eerdere modellen last hadden van voortijdige afdichtingsfouten. 

We zijn hier om te helpen!

Het kan een beetje verwarrend zijn om je nieuwe vervangende pomp te kiezen, omdat er niet altijd merknamen en modellen op staan. De snelste manier is om ons eenvoudig wat afbeeldingen te sturen van de LX-pomp die u vervangt via onze  Contact-pagina  en ons het werk voor u te laten doen.

De spa-pomp vervangen kan in 6 stappen worden gedaan:

VOORZORGSMAATREGELEN HET INSTALLEREN van het product mag uitsluitend worden uitgevoerd door een gekwalificeerd, deskundig monteur.


Stap 1: Schakel de stroom UIT

Zorg ervoor dat u alle stroom naar uw spa loskoppelt en het toegangspaneel verwijdert om bij uw spa pomp en aansluitingen te komen.


Stap 2: Verwijder de oude spa pomp

Sluit de kleppen om te voorkomen dat het spa-water naar buiten stroomt wanneer de pomp wordt verwijderd. Lokaliseer de twee verbindingsaansluitingen zorgvuldig en schroef ze los. Koppel de koperen verbindingsdraad los van de pomp en verwijder de montageschroeven uit de basisbeugel. Zoek de voedingskabel van de pomp. Als het nog in werkende staat is, verwijder het dan van de oude pomp door de kabelklemschroeven los te draaien. Als uw nieuwe spa pomp een meegeleverde stroomkabel heeft, verwijdert u de oude uit het bedieningssysteem van uw spa.


Stap 3: sluit de voedingskabel van de pomp aan

Als u de pompvoedingskabel van uw oude spa pomp gebruikt, is het belangrijk om ervoor te zorgen dat de draden schoon zijn en let op de kleuren en aansluitingen van de draden. Zorg ervoor dat u de kabel op dezelfde manier terugplaatst als waarop u deze van de oude pomp hebt verwijderd.


Stap 4: Bevestig de nieuwe pomp
Plaats de nieuwe pomp op de montagebeugel en sluit de verbindingsdelen aan. Draai de verbindingen met de hand vast en zet ze vast om lekken te voorkomen. Sluit de koperen verbindingsdraad opnieuw aan en plaats de montageschroeven terug om de pomp op de basis te bevestigen.


Stap 5: Voorkom luchtvergrendeling
Stap 5 is cruciaal om luchtblokkering te voorkomen en kan eenvoudig worden gedaan voordat u uw spa inschakelt. Luchtvergrendeling treedt op wanneer luchtbellen rond de waaier vast komen te zitten en de functie ervan blokkeren. Open de schuifkranen om de pomp met water te vullen, draai de koppeling bovenop de pomp een stukje open wacht tot dat er water uitkomt waardoor alle lucht uit de pomp wordt verwijderd draai de koppeling weer goed aan.


Stap 6: Schakel in en test
Plaats het toegangspaneel van de spa en schakel uw spa in om ervoor te zorgen dat al uw apparatuur in goede staat verkeert.
Als u een storing in de spa-pomp ervaart, denk er dan aan om op de symptomen te letten en problemen op te lossen voordat u vervanging overweegt. Vaak kost het oplossen van problemen u minder dan het vervangen van de hele pomp. Als u van plan bent uw spa-pomp te vervangen , let dan op de framemaat, snelheid, spanning, paardenkracht en leiding maat van uw pomp om het vinden van een vervangende pomp gemakkelijker te maken.

ACM0077
  • "Uitstekende producten en uitstekende service." - Danique
  • "Uitstekende waarde. Producten van hoge kwaliteit tegen redelijke prijzen."- Henk
  • "Uitstekende klantenservice." - Simon
  • "Snelle levering" - Arjan
  • "Gemakkelijk in gebruik"- Jan
chat Recensies (0)