AstralPool Cantabric side mount filter 6 m3
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

AstralPool Cantabric side mount Inclusief Meerwegklep 6 m3

Polyester filters met uitstekende afwerking.  Transparante deksel met schroeven (zij-aansluiting).
Astralpool Cantabric side mount filter 6000 l/u - ⌀ 400 mm uitgang 1½". Spuitgiet zandfilter voor 60 Kg, met meerwegklep.
€ 425,00 Inclusief belasting € 351,24 (excl. BTW)
Inclusief belasting
new_releases Levertijd 2 tot 4 werkdagen

  • ✔️ Fysieke winkel in Wapenveld
  • ✔️ Voor 14:00u besteld = morgen geleverd NL
  • ✔️ Vanuit voorraad leverbaar
  • Delivery truck   Gratis verzending vanaf € 50,-  NL

Leveringsbeleid
Geleverd binnen 1-2 werkdagen in Nederland. Voor 14:00 besteld, zelfde dag verzonden.*
Ruilen & Retourneren
Niet goed? U kunt producten tot 2 weken na ontvangst naar ons terugsturen.*
KENMERKEN: 
- Beschikbaar met zijmontage of topmontage, om zich aan te passen aan de specifieke kenmerken en beschikbare ruimte op elke zwembadlocatie. 
- Filterhuis vervaardigd van chemisch bestendig, weerbestendig, onveranderbaar plastic. Ontworpen voor gebruik buitenshuis.
- Standaarduitrusting met 11/2 ", 6 + 1 meerwegafsluiter van AstralPool voor de diameters van 400 mm, 500 mm en 600 mm of 2", 6 + 1 multiportklep voor diameters van 750 mm, en 2 1 / 2 ", 6 + 1 meerwegafsluiter voor diameters van 900 mm, met bajonetsluiting voor filteren, terugspoelen, spoelen, recirculeren, afval, sluiten en in de winter (alle inlaten en uitlaten zijn aangesloten). 
- Transparant deksel voor eenvoudigere visuele inspectie en toegang tot de binnenkant van het filter in zijkleppen. 
- Collector en diffuser voor continu gebruik. 
- Handontluchter voor het zuiveren van lucht in het filter, indien nodig. 
- Ingebouwde handmatige aftapkraan voor water van 3/4 "in de zandafvoerplug van het filter voor eenvoudigere afvoer zonder verlies van zand.
- Zandafvoer: 1 1/2 "voor diameters van 400 mm, 500 mm en 600 mm en 2" voor diameters van 750 mm.

VOORDELEN: 
- Gemakkelijk af te voeren. Geen verloren zand, dankzij een handmatige ontluchtingsklep voor water in de zandzuiveringsplug.
- Functionaliteit. De geavanceerde technologie die is ontwikkeld voor de Cantabric-filters biedt buitengewone betrouwbaarheid bij gebruik met weinig onderhoud, waardoor de filters jarenlang veilig kunnen werken met optimale filtering van het zwembad. De uitrusting omvat ook de AstralPool 6 + 1-meerwegafsluiter met filter-, terugspoel-, spoel-, recirculatie-, afval- en gesloten standen. 
- Innovatief ontwerp. Naast functionaliteit, houdt AstralPool zich bezig met het creëren van een nieuw beeld voor zijn Cantabric-filters, een benadering die heeft geleid tot een product met een aantrekkelijk, uniek ontwerp dat is gebaseerd op het gebruik van een ivoren tint en een innovatieve vorm, terwijl het ook focust op aanpassingsvermogen aan de behoeften van de locatie.
- Uitgebreid assortiment. Cantabric-filters bieden een ideale oplossing voor een breed scala aan zwembadafmetingen, omdat ze voldoen aan de filterbehoeften van zwembaden tussen 30 en 240 m3 met stroomsnelheden van 6.000 l / h tot 30.000 l / h bij een filtersnelheid van 50 m3 / h / m2.

MONOBLOC: 
Boven gemonteerde Cantabric monobloc Ø 400 met Sena pomp 
De Cantabric is nu beschikbaar in een monoblokversie! Deze nieuwe apparatuur maakt het werk van de installateur aanzienlijk eenvoudiger door een compacte, betrouwbare oplossing met een aantrekkelijk ontwerp te bieden. 
- Bevat een stevige gegoten polypropyleenvoet die is vormgegeven met dezelfde esthetiek als het filter, maar houdt ook de functionaliteit in het achterhoofd.
- Basis wordt naast het filter gemonteerd (het filter blijft direct op de vloer rusten), waardoor de kans op breuk in de voet volledig wordt voorkomen, veroorzaakt door het filtergewicht. 
- Perfecte basis-tot-filter verankering met behulp van stubs op de basis. 
- De compacte unit wordt geleverd met een 1/3 HP Sena-pomp (technisch gezien kunnen ook andere pompen worden aangesloten).

CANTAKLEP400
Berekend Debiet
0-9 m³
Type Zandfilter
Side Mount
  • "Uitstekende producten en uitstekende service." - Danique
  • "Uitstekende waarde. Producten van hoge kwaliteit tegen redelijke prijzen."- Henk
  • "Uitstekende klantenservice." - Simon
  • "Snelle levering" - Arjan
  • "Gemakkelijk in gebruik"- Jan
chat Recensies (0)