HTH Zwembad randreiniger 1 kg.
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

HTH Zwembad randreiniger 1 kg.

HTH waterline cleaner zorgt voor een schone waterlijn en verwijderd zowel vettige aanslag als hardnekkige kalkaanslag en zorgt voor een mooi schoon zwembad. -Inhoud 1 liter -HTH Borkler Gel -Reinigt de water/luchtlijn. -Opbrengen met zachte borstel of spons, goed laten inwerken en goed naspoelen.
Beïnvloed de kwaliteit van het zwemwater niet

€ 16,95 Inclusief belasting € 14,01 (excl. BTW)
Inclusief belasting
check op voorraad voor 14:00 uur besteld zelfde dag verstuurd

local_shipping GRATIS verzending in heel Nederland voor alle bestellingen boven de €50.00.

(Uitgezonderd: pallet, lengtevervoer en de waddeneilanden)

Leveringsbeleid
Geleverd binnen 1-2 werkdagen in Nederland. Voor 14:00 besteld, zelfde dag verzonden.*
Ruilen & Retourneren
Niet goed? U kunt producten tot 2 weken na ontvangst naar ons terugsturen.*

Gebruiksaanwijzing HTH Borkler GEL

Zorg ervoor dat de vrije chloorwaarde onder de 4 mg/l is en de broomwaarde onder de 9 mg/l. Wij adviseren om het water in het zwembad te laten zakken tot onder het schoon te maken oppervlak. Maak dan het oppervlak nat. Doe vervolgens een beetje gel op een spons of zachte borstel. Zorg ervoor dat je handschoenen draagt. De gel goed inwrijven en even laten intrekken. Daarna kun je het grondig afspoelen met water. Het is geen probleem als dit spoelwater in het zwembad terecht komt. Dit heeft geen invloed op de waterkwaliteit.

Veiligheidsvoorschrift HTH Borkler GEL

Niet gebruiken tijdens het zwemmen. Altijd het product toevoegen aan het water, nooit andersom. Bewaar HTH Borkler GEL reiniger altijd droog, koel en in een gesloten verpakking. Spoel een lege verpakking eerst om met zwembadwater voordat je het weggooit. Lees altijd de veiligheidsvoorschriften op de verpakking.

129749001
352168480027
chat Recensies (0)