LX LP200 ACM0079 Pomp 1-spd 2,0hp
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

LX LP200 Pump 1-spd 2,0hp

LP200

Een complete vervangende 
Wellis ACM0079-spa-pomp. De Wellis ACM0079-pomp is gewoon een nieuwe Chinese LP200 LX-pomp en dus is dit de pomp die u ontvangt. Het heeft een 2 pk motor met 48 snelheden van frame-formaat die speciaal is ontworpen voor gebruik met Hot Tubs & Spas. .

€ 210,00 Inclusief belasting € 173,55 (excl. BTW)
Inclusief belasting

 • ✔️ Fysieke winkel in Wapenveld
 • ✔️ Voor 14:00u besteld = morgen geleverd NL
 • ✔️ Vanuit voorraad leverbaar
 • Delivery truck   Gratis verzending vanaf € 50,-  NL

Leveringsbeleid
Geleverd binnen 1-2 werkdagen in Nederland. Voor 14:00 besteld, zelfde dag verzonden.*
Ruilen & Retourneren
Niet goed? U kunt producten tot 2 weken na ontvangst naar ons terugsturen.*

Wellis ACM0079 spa-pomp

 • Dit is een pomp met 1 snelheid, dus de hoge snelheid wordt gebruikt voor JETS of Boost-bediening tijdens het baden in uw spa of bubbelbad.
 • Het natte uiteinde van de pomp wordt aangesloten op 2 inch leidingbuizen op de inlaat en uitlaat. Beide verbindingen hebben een buitendiameter van 78 mm en u kunt platte pakkingen van 2 inch gebruiken om de verbindingen af ​​te dichten.
 • Het natte uiteinde van de pomp kan eenvoudig worden gedraaid van de standaardpositie van 12 uur naar 3 uur of 9 uur door de vier bouten te verwijderen die het natte uiteinde aan de motor bevestigen.
 • Bedrading - Deze vervanging voor de Wellis ACM0079 Spa-pomp wordt geleverd met een nieuwe kabel, maar mogelijk moet u de kabel omwisselen van uw oude bestaande Wellis-pomp omdat het aansluittype van de schakelkast per spa-model varieert. Je hebt drie draden, live voor de hoge snelheid (rood, bruin of zwart). Neutraal (blauw of wit) en aarde (groen). Als u een nieuwe kabel nodig hebt voor uw nieuwe spapomp, raadpleegt u gerelateerde producten.

We zijn hier om te helpen!

Het kan een beetje verwarrend zijn om je nieuwe vervangende hot tub-pomp te kiezen. De snelste manier is om ons eenvoudig wat afbeeldingen te sturen van de Wellis ACM0079 Spa-pomp die u vervangt via onze  Contact-pagina  en laat ons het werk voor u doen.

De spa-pomp vervangen kan in 6 stappen worden gedaan:

VOORZORGSMAATREGELEN HET INSTALLEREN van het product mag uitsluitend worden uitgevoerd door een gekwalificeerd, deskundig monteur.


Stap 1: Schakel de stroom UIT

Zorg ervoor dat u alle stroom naar uw spa loskoppelt en het toegangspaneel verwijdert om bij uw spa pomp en aansluitingen te komen.


Stap 2: Verwijder de oude spa pomp

Sluit de kleppen om te voorkomen dat het spa-water naar buiten stroomt wanneer de pomp wordt verwijderd. Lokaliseer de twee verbindingsaansluitingen zorgvuldig en schroef ze los. Koppel de koperen verbindingsdraad los van de pomp en verwijder de montageschroeven uit de basisbeugel. Zoek de voedingskabel van de pomp. Als het nog in werkende staat is, verwijder het dan van de oude pomp door de kabelklemschroeven los te draaien. Als uw nieuwe spa pomp een meegeleverde stroomkabel heeft, verwijdert u de oude uit het bedieningssysteem van uw spa.


Stap 3: sluit de voedingskabel van de pomp aan

Als u de pompvoedingskabel van uw oude spa pomp gebruikt, is het belangrijk om ervoor te zorgen dat de draden schoon zijn en let op de kleuren en aansluitingen van de draden. Zorg ervoor dat u de kabel op dezelfde manier terugplaatst als waarop u deze van de oude pomp hebt verwijderd.


Stap 4: Bevestig de nieuwe pomp
Plaats de nieuwe pomp op de montagebeugel en sluit de verbindingsdelen aan. Draai de verbindingen met de hand vast en zet ze vast om lekken te voorkomen. Sluit de koperen verbindingsdraad opnieuw aan en plaats de montageschroeven terug om de pomp op de basis te bevestigen.


Stap 5: Voorkom luchtvergrendeling
Stap 5 is cruciaal om luchtblokkering te voorkomen en kan eenvoudig worden gedaan voordat u uw spa inschakelt. Luchtvergrendeling treedt op wanneer luchtbellen rond de waaier vast komen te zitten en de functie ervan blokkeren. Open de schuifkranen om de pomp met water te vullen, draai de koppeling bovenop de pomp een stukje open wacht tot dat er water uitkomt waardoor alle lucht uit de pomp wordt verwijderd draai de koppeling weer goed aan.


Stap 6: Schakel in en test
Plaats het toegangspaneel van de spa en schakel uw spa in om ervoor te zorgen dat al uw apparatuur in goede staat verkeert.
Als u een storing in de spa-pomp ervaart, denk er dan aan om op de symptomen te letten en problemen op te lossen voordat u vervanging overweegt. Vaak kost het oplossen van problemen u minder dan het vervangen van de hele pomp. Als u van plan bent uw spa-pomp te vervangen , let dan op de framemaat, snelheid, spanning, paardenkracht en leiding maat van uw pomp om het vinden van een vervangende pomp gemakkelijker te maken.Type of product: Waterpomp / Jet pump
Fabrikant / model: LX LP200  Wellis ACM0079
Frame: 56
Vermogen referentie: 2 HP single speed
Vermogen: Volt: 230 
Hz: 50 
Motor KW: 1.5 
Motor HP: 2
Wet einde impellor HP: 2 
Amps: 7
RPM: 2900 
Capacitor:30 uf
Aansluitingen: 2 inch  draadaansluiting ca.77 mm buis / slang diameter ca.61 mm
Elektrische verbindingen: Geleverd met 3 kern gewone draad
Afmetingen : Lengte: 400mm 
Hoogte: 205mm 
Diepte: 205mm
LP200/ACM0079
010501004
 • "Uitstekende producten en uitstekende service." - Danique
 • "Uitstekende waarde. Producten van hoge kwaliteit tegen redelijke prijzen."- Henk
 • "Uitstekende klantenservice." - Simon
 • "Snelle levering" - Arjan
 • "Gemakkelijk in gebruik"- Jan
chat Recensies (0)