Dolphin Supreme M5 Bio +PVC borstel
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Dolphin Supreme M5 Bio +PVC borstel

Zwembadrobot voor zwemvijvers

Steeds meer mensen verhuizen naar een bio- of natuurbad. En dat heeft vele goede redenen: helder en zacht water, nauwelijks chloor en andere chemische toevoegingen. Bovendien zorgen de planten niet alleen voor de waterbehandeling, ze verwarmen ook het zwembad. 
Een natuurlijk zwembad moet echter regelmatig worden schoongemaakt, zodat het zo mooi en helder blijft.

local_shipping GRATIS verzending in heel Nederland voor alle bestellingen boven de €50.00.

(Uitgezonderd: pallet, lengtevervoer en de waddeneilanden)

Leveringsbeleid
Geleverd binnen 1-2 werkdagen in Nederland. Voor 14:00 besteld, zelfde dag verzonden.*
Ruilen & Retourneren
Niet goed? U kunt producten tot 2 weken na ontvangst naar ons terugsturen.*
Productinformatie "Zwembadrobot Dolphin Supreme S Bio"

Waar conventionele zwembadrobots in natuurlijke zwembaden slechts zeer beperkt zijn en de fosfaten in de natuurlijke pool van elektronica schadelijk kunnen zijn, heeft deze een speciale zwembadrobot nodig, die precies is ontworpen voor deze omstandigheden.

Hiervoor heeft Dolphin de Supreme S Bio ontwikkeld.

Dit biedt optimale reinigingsprestaties voor zwembaden met een lengte van maximaal 15 meter. De vijverrobot verwijdert effectief bladeren en ander vuil uit de zwemvijver, door interne filtratie of externe afzuiging op aarde, muren en de waterlijn.

Uitstekend! 
Op www.Poolroboter.de is de Supreme S Bio bekroond als "TOP-product"! 
De testers prezen hem als "ongeëvenaard" en de klantentesters gaven zeer goede punten. 

Maximale reinheid
De drievoudige actieve borstelbeweging (twee borstelbewegingen, een extra actieve borstel met dubbele snelheid) verwijdert vuil en algen uiterst effectief - zelfs van gladde en ongelijkmatige vloeren en wanden. 

Filteren en
afzuigen Er zijn drie interne filtermodi en één extern afzuigsysteem via de vijverpomp. Ze garanderen een stofvrije en vuilvrije vijver en bieden de juiste oplossing voor elke mate van vervuiling. 
Het nieuwe filterpatroonsysteem zorgt voor een hogere waterstroom, zodat het vacuüm in de stofzuiger sterker wordt. Het resultaat is een schone vijver, met weinig moeite en gebruiksgemak. 
De filters kunnen eenvoudig van bovenaf worden verwijderd. Spoel één keer met de tuinslang, de Supreme S Bio is weer klaar voor gebruik. 
Opmerking: de vijverpomp is niet inbegrepen.

Kosteneffectief, eenvoudig vijveronderhoud
Automatisch reinigen bespaart tijd, moeite en kosten in vergelijking met handmatig reinigen. Bovendien zorgt het ervoor dat het water zijn kwaliteit en balans behoudt, waardoor het water langer kan worden gebruikt. 


Gebruiksgemak en prestaties De vijverrobot garandeert nauwkeurig scannen en perfecte reiniging tot in de hoeken en rondingen van uw zwembad. De interne gyro en sensoren detecteren nabijgelegen wanden. Dit maakt het voor de robot mogelijk om het regeneratiegebied te vermijden en de reiniging in korte tijd volledig uit te voeren.

Afstandsbediening voor maximaal comfort
De draadloze afstandsbediening biedt u de keuze tussen automatische en handmatige bediening. Indien nodig kunt u afzonderlijke locaties ook benaderen zonder een volledig reinigingsprogramma te hoeven starten. 
Bovendien kan het reinigingsprogramma's cycluslengte intervallen, Ultra Clean pool ronden en waterlijn worden aangepast door de afstandsbediening. Dus je kunt echt ALLES automatiseren wanneer dat nodig is. 
Zo is de Supreme S Bio waarschijnlijk de meest uitgebreide afstandsbediening, die je kunt voorstellen in een zwembadrobot.

BELANGRIJK: u kunt deze zwembadrobot ook gebruiken in zoutwaterbadden tot een zoutgehalte van 0,5%. 
Houd er echter rekening mee dat het apparaat na gebruik grondig moet worden gereinigd, zowel binnen als buiten!

BELANGRIJK: het natuurlijke zwembad moet voor de eerste keer grondig worden gereinigd voordat de Supreme S Bio wordt gebruikt, zodat de biofilm en algen zijn verdwenen. Alleen dan kan de robot worden gebruikt - zo vaak en regelmatig mogelijk, zodat het zwembad niet te vuil wordt. 
Als het water zwaarder vervuild is, moet u de zwemslang gebruiken en de pomp het ruwe vuil laten zuigen. Dus de filterpatronen zijn niet zo snel.

BELANGRIJK: houd het apparaat altijd schoon, omdat in het bijzonder draadalgen ervoor kunnen zorgen dat de borstels niet meer bewegen. Om schoon te maken, verwijdert u eenvoudig de algen met een pincet. 
Ook moet u de eenheid eenmaal per jaar ter inspectie aanbieden. Dit geldt voor alle zwembadrobots, maar vooral hiervoor!


M5Bio
Reiniging
Bodem, wand en waterlijn
Aantal borstels
2
Voorzien van swivel
Ja
Afstandsbediening
Ja
Kabellengte
16 - 20 meter
Transportkarretje
Ja
Geschikt voor
Zwembaden tot 80m²
chat Recensies (0)