Gecko In.Clear 100 kit 240-QCM
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Gecko In.Clear 100 kit 240-QCM

Met het in.clear-systeem kunt u, zelfs als uw schema u enkele weken uit uw hot tub haalt, nog steeds genieten van een schone en heldere spa wanneer u terugkeert. Terwijl u weg bent, blijft het systeem de perfecte hoeveelheid broom genereren, op basis van de instellingen die u selecteert.

€ 825,00 Inclusief belasting € 681,82 (excl. BTW)
Inclusief belasting
check 5 tot 10 werkdagen

  • ✔️ Fysieke winkel in Wapenveld
  • ✔️ Voor 14:00u besteld = morgen geleverd NL
  • ✔️ Vanuit voorraad leverbaar
  • Delivery truck   Gratis verzending vanaf € 50,-  NL

Leveringsbeleid
Geleverd binnen 1-2 werkdagen in Nederland. Voor 14:00 besteld, zelfde dag verzonden.*
Ruilen & Retourneren
Niet goed? U kunt producten tot 2 weken na ontvangst naar ons terugsturen.*

De in.clear is gemakkelijk te gebruiken en gebouwd om lang mee te gaan en is tegenwoordig een van de meest efficiënte waterzuiveringssystemen die de spa- en hot tub-industrie wordt aangeboden.

In.clear genereert en geeft broom af in het spawater en vernietigt snel alle microbiologische verontreinigingen zoals bacteriën in water, algen en organische materie die worden afgegeven door spabadmers.

Het in.clear-systeem elimineert de noodzaak om regelmatig producten aan uw spa toe te voegen. Het in.clear-systeem produceert geen aanstootgevende geuren, veroorzaakt geen oog- of huidirritatie en is eenvoudig in gebruik, waardoor het de beste keuze is voor sanitaire voorzieningen in de spa.

Spa's die het in.clear-systeem gebruiken, hebben zeer weinig onderhoud nodig en in.clear kan eenvoudig worden geïnstalleerd op nieuwe of bestaande spa's.

Laag onderhoud!

Nadat de eenvoudige opstartprocedure is voltooid, bent u klaar om te genieten van uw in.clear. Vul uw spa met water, voeg de handige BromiCharge ™ toe en de in.clear zorgt voor de productie van broomreiniger. Aanpassingen aan het broomniveau worden direct op het toetsenbord gemaakt.

Geen verwarring meer over chemicaliën!

U hoeft zich niet af te vragen welke chemicaliën u moet toevoegen - eenmaal geïnstalleerd, genereert de in.clear de juiste hoeveelheid broom voor uw spa. En omdat broom efficiënter is bij een groter pH-bereik en bij veel hogere temperaturen dan chloor, is uw spa kristalhelder en klaar voor gebruik, zonder andere producten.

Even weg?

Met de in-clear, zelfs als uw schema u wekenlang uit uw hot tub haalt, zult u nog steeds genieten van een schone en heldere spa wanneer u terugkeert. Terwijl u weg bent, blijft het systeem de perfecte hoeveelheid broom genereren, op basis van de instelling die u selecteert.

Geen chloorgeur meer!

De in-clear produceert broom, dus er is nooit de ruwe geur van chloor om mee om te gaan.

Document Link

ACM0633
  • "Uitstekende producten en uitstekende service." - Danique
  • "Uitstekende waarde. Producten van hoge kwaliteit tegen redelijke prijzen."- Henk
  • "Uitstekende klantenservice." - Simon
  • "Snelle levering" - Arjan
  • "Gemakkelijk in gebruik"- Jan
chat Recensies (0)